Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle
Velkommen!

Her finner du et godt utvalg av lokallitteratur fra Helgeland, i tillegg til pensumlitteratur til Nord universitets studiested på Nesna. 

Bøkene er sortert i kategorier med undergrupper. Du kan også bruke søkefeltet øverst til venstre.

Finner du ikke det du leter etter? Ta gjerne kontakt. Vi legger kontinuelig ut nye bøker.

For spørsmål om lokalitteratur kontakt Brønnøysund Libris på telefon 750 18 420

For spørsmål om faglitteratur kontakt Nesna Libris på telefon 750 56 850

Facebook

Forsendelse og retur

Vi samarbeider med Klarna. Når kunden kommer til kassen må kunden oppgi person opplysninger. Standard er betaling med faktura og 14 dagers betalingsfrist. Faktura blir tilsendt på e-post direkte fra Klarna. Kunden kan velge å endre til utsatt betaling, delbetaling eller betaling med bank og kreditkort. Om kunden velger å betale med kort reserveres beløpet først på kundens konto. Beløpet trekkes ikke før varene er sendt fra oss.

Når bestillingen er registrert av oss vil kunden motta en bekreftelse på e-post med informasjon om ordren. Ta vare på denne ordrebekreftelsen i tilfelle du ønsker å ta kontakt med oss angående bestillingen. Angrerettskjema sendes ut på e-post idet ordren sendes fra vårt lager. Om kunden ønsker å benytte seg av angreretten må dette skjemaet returneres oss innen 14 dager etter at skjemaet er mottatt . Kunden må selv bære returkostnaden. Når varen er mottatt hos oss vil vi kreditere betalingen.

Hvis varen blir skadet eller hvis den forsvinner under transport, er vi som bokhandel ansvarlig. Du må imidlertid kontakte oss innen 14 dager, for å gi beskjed. Hvis varen skades eller forsvinner når du returnerer den, er det du som kunde som er betalingsansvarlig.

Får vi returnert en pakke som ikke er hentet hos Posten, forbeholder vi oss retten til å debitere deg for samtlige kostnader som oppstår i forbindelse med en slik retur.